Direct contact opnemen?

Over YouTube

YouTube is een online platform voor het delen van video's dat eigendom is van Google en voor het eerst werd gelanceerd in 2005. Hiermee kunnen gebruikers wereldwijd video's bekijken, uploaden en delen, waardoor het een van de meest populaire websites ter wereld is. Het platform is een primair middel geworden om inkomsten te genereren via advertenties, zoals preroll-commercials of banner advertenties. 

Sinds 2019 heeft het meer dan twee miljard maandelijkse actieve gebruikers en is het een belangrijk onderdeel van het Google Ads-netwerk. Bovendien biedt YouTube een breed scala aan inhoud, waaronder muziekvideo's, instructievideo's, filmtrailers, originele webseries en nog veel meer. Het is ook de thuisbasis van veel populaire persoonlijkheden die regelmatig berichten plaatsen en hun eigen community's op het platform hebben gevormd. 

Ten slotte wordt YouTube ook door veel merken en bedrijven gebruikt als marketingtool om hun producten of diensten te promoten. Met zijn enorme bereik blijft YouTube een van de meest populaire websites ter wereld.

YouTube Support

YouTube services

Video is een formidabel middel om de boodschap te bekrachtigen. U kunt onder andere producten demonstreren en ervaringen van klanten tonen, maar ook de expertise te laten zien en kennis te delen.

Met een creatieve mix van entertainment en informatie krijgt u de boodschap op een effectieve manier tussen de oren van de doelgroep. Geïntegreerd in de website of als stand-alone kanaal is het niet alleen een betrouwbare informatiebron voor het publiek, maar ook een aanjager van verkeer richting de website.

Waarom YouTube services voor het bedrijf?

  • Professionele indruk door video;
  • Video verbetert de vindbaarheid in de zoekmachines;
  • Demonstratie hoe het product of dienst werkt;
  • Mogelijkheid tot eigen kanaal in de huisstijl;

Wij adviseren klanten in verschillende branches, van eenvoudige tot aan volledig professionele kanalen, met postproductie, scripts, make-up en haar. Van het opzetten van een eigen kanaal tot aan het verzorgen van full service videoproducties.

Wordt het niet tijd dat de wereld u kan zien?

YouTube services passen heel goed in de marketing mix en vertellen het verhaal op een effectieve wijze. Daarbij zijn de productie mogelijkheden inmiddels bereikbaar voor ieder budget, zodat u eenvoudig kunt starten. YouTube services heeft altijd een positieve impact op de business! Hoe dit ook voor jou kan werken laten wij graag zien? Wij geven u een vrijblijvende demonstratie van de vele kansen die YouTube services geven.

Een ogenblik geduld...
info@socialbrands.nl
9.6 43 beoordelingen
Route Social Brands is in de hele wereld bereikbaar via onze website. Bel of stuur een email als je ons wilt bereiken.