Direct contact opnemen?

LinkedIn – Het netwerkplatform

LinkedIn is een krachtig professioneel netwerkplatform waarmee gebruikers in contact kunnen komen met andere professionals, banen kunnen zoeken en solliciteren, hun werkprestaties en ervaringen kunnen delen, hun vaardigheden kunnen laten zien en relaties met werkgevers kunnen opbouwen. Met meer dan 600 miljoen leden over de hele wereld is LinkedIn de go-to-resource geworden voor werkzoekenden die hun carrière vooruit willen helpen. Het platform biedt toegang tot een uitgebreid netwerk van recruiters van topbedrijven over de hele wereld, evenals mogelijkheden om nieuwe vaardigheden te leren via online cursussen. Of u nu net begint met uw carrière of een ervaren professional bent die op zoek is naar nieuwe kansen, LinkedIn kan u helpen de doelen te bereiken.

LinkedIn Services

LinkedIn Support

LinkedIn Support is vooral interessant voor het bereiken van een zakelijke doelgroep. Dus voor Business-to-Business contacten, potentiële klanten, mogelijke investeerders of partners, werkgevers of juist werknemers. LinkedIn maakt scherpe profilering mogelijk waarmee u makkelijk de doelgroep kunt definiëren en het bedrijf kunt promoten bij de juiste personen.

Waarom LinkedIn Support?

  • We helpen profileren met een sterk zakelijk profiel;
  • Brede mogelijkheden om u zakelijk netwerk uit te breiden;
  • Opbouwen van autoriteit door aanbevelingen van relaties en klanten;
  • Directe communicatie met klanten(groepen).

LinkedIn Support voor positieve impact op de business!

LinkedIn is hét netwerkplatform voor de zakelijke gebruiker in de BtB-markt. Met het gericht en strategisch informeren en activeren van de doelgroep, ondersteund door LinkedIn Support, kunt u onder de aandacht komen en blijven van een breed zakelijk publiek, in Nederland en eventueel ook daarbuiten. LinkedIn Support kan bestaan uit training, consultancy en speciale support pakketten, waaronder naast advies ook heel concrete content creatie, redactie, vertaling en proof reading.

Een vrijblijvende demonstratie van LinkedIn Support in de praktijk maakt snel de voordelen voor het bedrijf duidelijk. Neem contact met ons op!

Een ogenblik geduld...
info@socialbrands.nl
9.6 43 beoordelingen
Route Social Brands is in de hele wereld bereikbaar via onze website. Bel of stuur een email als je ons wilt bereiken.