Tinyhouse Weert

De klant kwam naar ons toe omdat zij als gezin graag zomeravonden buiten wilde zitten. Tevens waren ze op zoek naar meer opbergruimte in de tuin. De ideale oplossing hiervoor bleek een tuinhuisje met overkapping te zijn. In het plafond van de overkapping zijn spotjes aangebracht zodat er ook gezeten kan worden als het donker is.

Het tuinhuisje is gemaakt van red cedar, geïmporteerd uit Amerika. Dit is een duurzame houtsoort die goed tegen weersinvloeden kan.

Tinyhouse weert aanpak

Eventueel meer tekst over project wanneer niet meer in bovenstaande vlak. De klant kwam naar ons toe omdat zij als gezin graag zomeravonden buiten wilde zitten. Tevens waren ze op zoek naar meer opbergruimte in de tuin. De ideale oplossing hiervoor bleek een tuinhuisje met overkapping te zijn. In het plafond van de overkapping zijn spotjes aangebracht zodat er ook gezeten kan worden als het donker is.

Wij waren op zoek naar een luxe tuinhuis om in de zomeravonden lekker lang buiten te kunnen zitten. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en zijn erorm blij met het eindresultaat!

Een ogenblik geduld...
info@socialbrands.nl
9.6 43 beoordelingen
Route Social Brands is in de hele wereld bereikbaar via onze website. Bel of stuur een email als je ons wilt bereiken.